Home »|

Workshop "Parentingul si empatia", sustinut de Camelia Boanca

Workshop "Parentingul si empatia", sustinut de Camelia Boanca

Parenting-ul este meseria de părinte pentru care nimeni nu te pregătește și care te poate lua prin surprindere. 
Empatia este capacitatea oamenilor de a intelege trairile altora si in consecinta capacitatea de a anticipa comportamentul altora in situatii date. De asemenea este o modalitate de comunicare in special afectiva. 

Relatia parinte copil este intr-o noua etapa in care aceasta depinde de cat de bine ne cunoastem pe noi ca parinti si in ce masura putem sa intelegem copilul ca si psihic independent.

Obiectiv general al workshop-ului:
Cunoașterea factorilor care contribuie la dinamica relației parinte copil, a obstacolelor firesti care apar în familie si analiza resurselor psihologice specifice fiecarei familii.

Obiective specifice:
A.Conștientizarea și analiza relatiei parinte copil: constiente si inconstiente. Pe baza recunoasterii inconstientului si a constientului din psihicul uman putem studia cu mare intelegere dinamica relatiei umane parinte copil.
B. Exerciții practice care au ca obiectiv identificarea blocajului in relația parinte copil si descoperirea resurselor constiente si inconstiente pentru depasire.

Beneficiile workshop-ului:
Adaptarea complexa si activa in relatia parinte copil. Parintii printr-un comportament firesc pot pune baza sanatatii psihice a copilului inca de la inceputul vietii.
Parintii interesati pot avea o sedinta de evaluare a relatiei parintecopil intr-o programare individuala.

Workshop-ul este sustinut de Camelia Boanca, psihanalist Jungian, IAAP Zurich, psiholog clinician si psihoterapeut cu peste 15 ani de experienta. Este de asemenea supervizor in psihoterapie analitica. 
Camelia are experienta in evaluare clinica psihologica si tehnici terapeutice pentru adulti ,copii si adolescenti.
Camelia este membru al Asociatiei Romane de Psihologie Analitica si membru al Jung Society of Washington D.C.

Cost :
150 lei de persoana sau 250 lei pentru 2 persoane

Programari la office@sense4.ro sau telefon 0770 390 767

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României