Home »|

Trailer pentru o cariera de succes

Trailer pentru o cariera de succes

Cum ar fi ca filmul vieții tale să fie un blockbuster? Te invităm să te alături programului ”Trailer pentru o carieră de succes” și să afli cum poți fi scenaristul, regizorul, producătorul, dar și actorul principal al vieții tale.

 

Cine poate participa?

Fiecare adolescent care dorește să-și exploreze potențialul de dezvoltare și să ia o decizie informată și responsabilă cu privire la propriul traseu educațional și profesional.

De ce?

Pentru că vei afla răspunsuri la întrebări și teme care te preocupă.

-      Cine sunt eu?

-      Ce carieră mi se potrivește cel mai bine?

-      Care sunt resursele de care am nevoie pentru a-mi atinge obiectivele?

-      Ce înseamnă o carieră de succes?

-      Cum fac față provocărilor?

Cum?

2 sesiuni individuale în care vei afla care este profilul tău (punctele tale forte și provocările tale, abilitățile și interesele profesionale) și care sunt domeniile profesionale potrivite profilului tău

2 sesiuni de grup în care vei descoperi, pas cu pas, cum să îți planifici încă de acum o carieră de succes și cum să aplici profesionist pentru un job, internship sau un loc la facultatea dorită

Când?

În fiecare vineri după-amiază, începând cu 13 mai 2016. 

Unde?

Sense4 – Strada Pictor Constantin Stahi, Nr. 14 (în apropierea Parcului Cișmigiu)


Programul este susținut de:

Georgiana Dobre este psiholog, consilier pentru dezvoltare personală, consilier vocațional și trainer acreditat, cu experiență în evaluare și consiliere psihologică, consiliere și orientare profesională, precum și susținerea de activități socio-educative / workshopuri de creație și dezvoltare personală pentru copil și familie.

Preocupată de dezvoltarea sa profesională, a urmat cursuri de masterat în domeniul psihologiei clinice și psihoterapiei, iar în prezent se specializează în psihoterapie integrativă. 

Curioasă, creativă și fascinată de tot ce înseamnă cunoaștere și dezvoltare personală, acompaniază cu profesionalism și bucurie copiii și adolescenții porniți în aventura explorării de sine și a dezvoltării armonioase. 

 

Pentru înscrieri și mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0770 390 767 sau ne puteți scrie la adresa de email sense4@c4c.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României