Home »|

Programe de dezvoltare personala pentru adulti

Programe de dezvoltare personala pentru adulti

Dezvoltarea personală la adulți

Fiecare persoană trece printr-un proces de evoluție și maturizare. Sunt momente în care vom fi nevoiți să luăm decizii, să adoptăm un anumit comportament, să simțim că ceea ce am înfăptuit este în asentimentul nostru.
Întotdeauna vor apărea întrebări rostite sau nerostite, în planul conștiinței sau vor apărea sub forma unor povești ai subconștientului. Pentru cine facem schimbări? Pe cine vrem să mulțumim? Ce anume din mine a făcut să reacționez așa? Îmi doresc ”să țin pasul cu mine?” Dacă alerg de sunt în urmă? Îl/o iubesc? Iubirea vine la pachet cu tristețea? Și eu fac ce am văzut, de ce nu simt și găndesc la fel ca celălalt?
Prin dezvoltarea personală ghidată de un specialist vei afla multe și variate răspunsuri la întrebările tale. Vei afla cum funcționezi și de ce în acest fel și totodată vei învăța să-ți creezi și să-ți modifici programul personal. Pentru a te simți mai bine, cu tine și cu ceilalți. Pentru a fi TU.

Programe de dezvoltare personală:
• Contractare și evoluție în relația de cuplu
• Feminitatea transgenerațională

Contractare și evoluție în cuplu

Contractare și evoluție în cuplu

Programul vine în sprijinul cuplurilor care din diverse motive exprimate, ajung să se simtă în relația cu partenerul, frustrați, neglijați, neînțeleși, simt că merg în direcții total opuse sau că nu pot ține pasul unul cu celalalt, sunt copleșiți de regrete, se simt vinovați, sunt suprasolicitați sau simt că nu pot oferi atât cât li se solicită, simt că nu mai gasesc soluții la problemele lor.

Feminitatea transgenerațională

Feminitatea transgenerațională


Feminitatea oricărei femei este un model de viață și poate fi privit ca un comportament în continua schimbare. S-a născut printr-un proces complex de transformare în relația cu mama. Mama este primul model al feminității din viața femeii. Relația cu mama sau absența relației influențează traseul existențial al fiecărei femei și maniera de manifestare a acesteia.

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României