Home »|

Programe de dezvoltare personala

Programe de dezvoltare personala

Programe de dezvoltare personală pentru adulți

Dezvoltarea personală la adulți 

Fiecare persoană trece printr-un proces de evoluție și maturizare. Sunt momente în care vom fi nevoiți să luăm decizii, să adoptăm un anumit comportament, să simțim că ceea ce am înfăptuit este în asentimentul nostru. 
Întotdeauna vor apărea întrebări rostite sau nerostite, în planul conștiinței sau vor apărea sub forma unor povești ai subconștientului.  

Programe de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți

Programe de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți

În cadrul grupurilor de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți ne propunem să încurajăm dezvoltarea armonioasă pe plan afectiv, cognitiv și relațional, prin asigurarea unui cadru securizant, în care fiecare va avea posibilitatea de a se exprima liber și de a se manifesta autentic în relație cu cei din jur. 

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României