Home »|

Noutati si Evenimente

Noutati si Evenimente

Atelierul de zâmbete și mărțișoare

Sâmbătă, 25  februarie 2016, ora 10:30,  vă invităm cu mic, cu mare, la  

Atelierul de zâmbete și mărțișoare!

Elf Fest - Ateliere Art&Craft

Vrei ca anul acesta să-ți decorezi original casa pentru sărbătorile de iarnă? La Elf Fest ai ocazia să îți meșterești propriile decorațiuni crăciunești pentru brad și casă. 
Aici poți picta, broda, decora sau bricola în voie. Îți punem la dispoziție la fiecare atelier obiecte ce pot fi personalizate, precum și materialele de lucru.

Micul Prinț - Ucenic în Țara Emoțiilor (program de dezvoltare personală pentru copii)

Noiembrie - Decembrie 2016
În fiecare luni, ora 17.00-18.30
 
Auzim tot mai des că succesul în viață este determinat mai mult de inteligența emoțională decât de cea cognitivă. Inteligența emoțională se referă la a fi în contact cu noi înșine, cu propriile trăiri emoționale și a a ne conecta în mod autentic la cei din jur. 

Workshop ”Integrarea senzorială: de la corp la Eu”

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016
Abordare interactivă, cu exerciții și exemple practice.

Fall in Art - Atelier de personalizat obiecte decorative

Îți plac obiectele handmade și vrei să afli dacă pictura pe sticlă și ceramică ți se potrivește sau vrei doar să oferi daruri unice cuiva drag? 
În luna noiembrie te așteptăm la o serie de 3 ateliere în care vei avea ocazia să înveți cum să realizezi obiecte decorative originale din lucruri simple, la îndemâna oricui, să îți transformi cana preferată de cafea sau ceai într-un obiect care să te reprezintă și pe care ți-l vor admira cei din jur sau să pregătești daruri inspirate și unice pentru cei dragi. 

Fall in Art - Atelier de personalizat obiecte vestimentare

Fall in Art - Octombrie 2016 
În luna octombrie vom lăsa culorile toamnei să ne inspire în personalizarea unor obiecte vestimentare de purtat cu mândrie și cu drag. 
 

 

Curs Consilier Vocațional (cod COR 242315) autorizat ANC

Octombrie 2016 

Îți dorești o schimbare în plan profesional și personal sau îți dorești să lucrezi independent în propriul tău cabinet de consiliere?
Te așteptăm la cursul Consilier Vocațional, curs autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, diploma fiind recunoscută atât în România, cât și în Uniunea Europeană. 

Curs Mediator Școlar (cod COR 341905) autorizat ANC

Noiembrie 2016 

Centrul de consiliere și terapie Sense4
și Asociația C4C – Communication for Community* organizează în noiembrie 2016 programul de specializare pentru ocupația de Mediator Școlar (cod COR 341905). 

Curs Formator (cod COR 242401) autorizat ANC

Octombrie 2016 

Îți dorești o carieră în domeniul trainingului și formării profesionale sau desfășori deja activități de formare profesională a adulților și vrei o certificare recunoscută la nivel european? 

Centrul de consiliere și terapie SENSE4 în parteneriat cu FORUM GROUP* organizează în luna septembrie 2016 în București programul de perfecționare pentru ocupația de Formator (cod COR 242401). 

Curs Consilier Dezvoltare Personală (cod COR 242324) autorizat ANC

Octombrie 2016 

Ești interesat(ă) de propria dezvoltare personală și în același timp dorești să te familiarizezi cu tehnici specifice prin care poți îndruma alte persoane să depășească stări sau momente tensionate din viața lor?

 

SUMMER FUN 2016 - Ateliere de vacanță

A venit vacanța?! Te gândești cum să-i oferi copilului tău recompense pentru munca unui an de studiu? Înscrie-l la atelierele SUMMER FUN și-ți va oferi un zâmbet larg de fiecare dată când vă veți aminti de vacanța de vară 2016.

Pentru perioada 27 iunie - 29 iulie am pregătit pentru cei mici (6 - 10/11 ani) programe interesante și distractive: 

Trailer pentru o carieră de succes - program de dezvoltare personală și consiliere vocațională pentru adolescenți

În fiecare vineri, începând cu 13 mai 2016 

Cum ar fi ca filmul vieții tale să fie un blockbuster? Te invităm să te alături programului ”Trailer pentru o carieră de succes” și să afli cum poți fi scenaristul, regizorul, producătorul, dar și actorul principal al vieții tale. 

Workshop "Parentingul si empatia", sustinut de Camelia Boanca

Parenting-ul este meseria de părinte pentru care nimeni nu te pregătește și care te poate lua prin surprindere. 
Empatia este capacitatea oamenilor de a intelege trairile altora si in consecinta capacitatea de a anticipa comportamentul altora in situatii date. 

Curs de vorbire si dictie

Curs de vorbire si dictie - sesiune gratuita 
Joi, 31 martie, ora 19:00


Vorbeşti nazalizat sau cu voce de cap? Iţi tremură vocea când ai emoţii, sau ca să vorbeşti mai tare în loc să foloseşti diafragma ca suport, apeşi pe corzile vocale? Nu îţi place cum se aude vocea ta înregistrată?

Iţi propun exerciţii  practice care au la bază tehnici de respiraţie si de modelare a timbrului vocal cu ajutorul cărora să descoperi cum suna vocea ta în mod real.

Seară de zâmbete și mărțișoare

Luni, 29 februarie 2016, Sense4 vă invită la Atelierul de zâmbete și mărțișoare adresat copiilor.

Workshop de mărțișoare pentru adulți

Vineri, 26 februarie 2016, Sense4 vă invită la un workshop cu zâmbete și mărțișoare...pentru adulți, de această dată.

Lansare SENSE4

Vă invităm la lansarea Sense4 Centrul de consiliere și terapie, care devine o zonă favorabilă creșterii și dezvoltării identității personale, oferind oportunități de includere pentru toate categoriile de persoane...

Conferința Psi4Sense- Procesul terapeutic de la senzorial la simbolic

Sense4- centrul de consiliere și terapie organizează astăzi, la Hotel Marshall Garden, conferința „Psi4Sense- Procesul terapeutic de la senzorial la simbolic”, susținută de doamna Liora Somer (MA, art-terapeut, Israel) cu o experiență de douăzeci de ani...

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României