Home »|

Liliana Udrea - Psihoterapeut

Liliana Udrea - Psihoterapeut

Liliana Udrea este psihoterapeut sistemic de familie și cuplu, cu experiență de peste 10 ani în evaluare și consiliere psihologică, psihoterapie de familie și cuplu și dezvoltare personală.

Trainer acreditat și absolventă a unui program de masterat în domeniul managementului organizațional și al resurselor umane susține programe de formare și dezvoltare profesională pentru adulți. 

În drumul meu spre definire și împlinire personală am oferit îmbrațișări nou-născuților oferindu-le siguranță și alinare, am pus un strop de fericire în viața copiilor pentru care noțiunea de părinte și familie era inexistentă, am fost mentor pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale, am fost parteneră de drum mămicilor fără sprijin, am oferit suport familiilor aflate în impas, am descoperit alături de cupluri ce este zbuciumul și echilibrul, am învățat de la oameni, fie ei mari sau mici, ce este suferința, dragostea și împlinirea. Și învățătura mea a fost de la oameni pentru oameni. În calitate de om și specialist, voi fi alături de tine în drumul tău spre definire.

 

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României