Home »|

Lansare SENSE4

Lansare SENSE4

Vă invităm la lansarea Sense4
Centrul de consiliere și terapie, care devine o zonă favorabilă creșterii și dezvoltării identității personale, oferind oportunități de includere pentru toate categoriile de persoane. Sense4 este o întreprindere socială înființată de Asociația C4C – Communication for Community cu scopul de a acomoda activități de cercetare, învățare și schimb de bune practici pentru persoane care se confruntă cu dificultăți de integrare (în școală, societate etc). Evenimentul de lansare are loc joi, 25 iunie 2015 la sediul centrului, aflat la adresa Str. Constantin D. Stahi, nr 14, apt 1, sector 1.
Deoarece spațiul centrului Sense4 este intim, vă invităm să alegeți intervalul preferat în care doriți să ne fiți alături, completând formularul de înregistrare de la acest link: tinyurl.com/lansareSense4, până la data de 24 iunie ora 14:00.
Centrul Sense4 se află într-o zonă rezidențială și de aceea, vă recomandăm, dacă vă deplasați cu mașina, să folosiți spațiile de parcare amenajate de pe Bd. Schitu Măgureanu.Vă așteptăm cu multă bucurie să ne fiți alături!

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României