Home »|

Georgiana Dobre - Psiholog

Georgiana Dobre - Psiholog

Georgiana Dobre este psiholog, consilier pentru dezvoltare personală, consilier vocațional și trainer acreditat, cu experiență în evaluare și consiliere psihologică, precum și susținerea de activități socio-educative / workshopuri de creație și dezvoltare personală pentru copil și familie.

Preocupată de dezvoltarea sa profesională, a urmat cursuri de masterat în domeniul psihologiei clinice și psihoterapiei, iar în prezent se specializează în psihoterapie integrativă. 

Curioasă, creativă și fascinată de tot ce înseamnă cunoaștere și dezvoltare personală, acompaniază cu profesionalism și bucurie copiii și adolescenții porniți în aventura explorării de sine și a dezvoltării armonioase. 

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României