Home »|

Feminitatea transgenerationala

Feminitatea transgenerationala

Feminitatea transgenerațională


Feminitatea oricărei femei este un model de viață și poate fi privit ca un comportament în continua schimbare. S-a născut printr-un proces complex de transformare în relația cu mama. Mama este primul model al feminității din viața femeii. Relația cu mama sau absența relației influențează traseul existențial al fiecărei femei și maniera de manifestare a acesteia.

De-a lungul vieții, din copilărie până la propria maternitate, femeia se confruntă cu diverse transformări și cu provocarea de a-și înțelege propria feminitate. Ce reprezintă feminitatea? Ce model al feminității să adopte? Cum se construiește? Cum se manifestă? Sunt multe întrebări la nivel conștient sau inconștient la care femeia încearcă să găsească răspunsuri.

Relațiile emoționale și seturile de valori și principii furnizate prin educație conturează feminitatea ”emoție, siguranță, încredere, echilibru, dăruire, sacrificiu, frumusețe”.

Legăturile relaționale cu mama si modelul relației cuplului parental vor ghida viitoarea femeie pe ”drumul implinirii feminității”. Indiferent de modul în care este trăită această relatie, valoarea acesteia este data de însăși nevoia autocunoașterii. Explorarea relației profunde cu feminitatea duce spre o cunoaștere de sine.


Prin programul de dezvoltare personală ”Feminitatea transgenerațională”:
- Vei descoperi scenariul transgenerational.
- Vei identifica și înțelege barierele care te blochează în emoțional și-ți limitează acțiunile.
- Vei înțelege experiențele personale în legătură cu starea actuală.
- Vei înțelege și vei da semnificație integratoare experienței familiale.
- Vei da un nou sens existenței tale.

 

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României