Home »|

Elf Fest - Ateliere Art&Craft

Elf Fest - Ateliere Art&Craft

Atelierele de creație Elf Fest sunt soluția la goana după daruri și decorațiuni. Aici ai ocazia să creezi obiecte unice, originale, care să îți poarte amprenta și care să aducă un zâmbet pe chipul celor dragi. 
 
Dacă și ție ți se întâmplă să ai super idei de bricolaj pentru sărbători, dar să îți dai seama că îți lipsesc din casă lipiciul, sfoara, vopseaua, sclipiciul sau pânza de sac, vino la atelierele noastre, unde vei găsi ceea ce îți trebuie, iar tu nu trebuie decât săi dai frâu liber imaginației. 

Aici poți picta, broda, decora sau bricola în voie. Îți punem la dispoziție la fiecare atelier obiecte ce pot fi personalizate, precum și materialele de lucru. (Dacă ai deja un obiect pe care dorești să îl personalizezi, adu-l cu tine la atelier și transformă-l într-un dar memorabil pentru cineva drag!). 

Pentru că ne place planeta noastră și adoptăm o atitudine eco, vom aplica și la Elf Fest principiile reciclării creative, alegând să decorăm și obiecte aflate la îndemâna oricui (un borcan, o cutie de conserve, ustensile de bucătărie din lemn, etc.) încurajând astfel copiii (dar și pe ai lor adulți) să recicleze, să își dezvolte creativitatea și să realizeze daruri unice, personalizate pentru cei din jur.

 

Bineînțeles că totul se va desfășura într-o atmosferă de colinde, ceai și turtă dulce :)

 
Perioada de desfășurare: 8, 13 și 15 Decembrie 2016 (18.30 - 21.00) 
Pe 6 Decembrie dăm startul Elf Fest cu Marea Împodobire a bradului Sense4.
 
Vârsta minimă recomandată: 16 ani 
 
Taxă de participare: 50 de lei 
Dacă veniți și cu cei mici participarea lor este gratuită (menționați la înscriere). 
 
Pentru înscrieri și mai multe detalii, ne puteți contacta la office@sense4.ro sau la numărul de telefon 0770 390 767. 
 
Vă așteptăm cu drag și cu voie bună!

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României