Home »|

Atelierul de zambete si martisoare

Atelierul de zambete si martisoare

Sâmbătă, 25  februarie 2016, ora 10:30,  vă invităm cu mic, cu mare, la  

Atelierul de zâmbete și mărțișoare!

Împreună vom descoperi simbolurile poveștii mărțișorului, vom meșteri mărțișoare unice din materiale naturale, de purtat cu mândrie sau de dăruit cu bucurie.

Și, pentru că în fiecare an căutăm un loc potrivit pentru a păstra mărțișoarele primite în dar de la cei dragi, anul acesta v-am pregătit și cutiuțe tocmai bune de decorat cu simboluri tradiționale, care să găzduiască creațiile voastre.

Atelierul se adresează părinților care doresc sa-și aduca aminte de copilarie si copiilor acestora(cu varste cuprinse intre 6-13 ani).

Durata unui atelier este de 2 ore.

Adresa: Sediul Sense4- Comunitatea Educationala, Str. Pictor Constantin Stahi, nr. 14, (zona Cismigiu, în dreptul Bisericii Schitu Magureanu).

Cost: 75 Lei/ parinte, toate materialele (cutiuța pentru mărțișoare, nasturi colorați, forme din lemn, punguțe & șnurulețe, etc.) sunt incluse, iar participarea copiilor (însoțiți de părinți) este gratuită.

Plata se poate efectua prin transfer bancar în contul bancar nr. RO83BTRLRONCRT0261971301 al Asociatiei Pentru Andrei, CIF33886290 (de preferință) sau direct la atelier.

Pentru înscrieri, ne puteți contacta la numărul de telefon 0770 390 767 sau la adresa de email: office@sense4.ro (înscrierile se fac în limita locurilor disponibile). 

Vă așteptăm cu drag să meșterim într-o atmosferă prietenoasă, la un ceai cald și aromat!

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României