2%

Ce este 2%?

Fiecare persoană fizică din România plătește un impozit de 16% pe venitul din anul respectiv, venit ce provine din salarii, profesii liberale, activități comerciale, dobânzi etc.

Ai ocazia de a redirecționa 2% din această sumă unei entități non-profit pentru susținerea activității acesteia.

 

De ce să redirecționezi către noi? 

Pentru că noi folosim acești bani pentru oferirea de servicii de calitate (consiliere psihologică, psihoterapie, terapie de integrare senzorială, programe de dezvoltare personală și profesională, activități socio-educative, etc.) copiilor și familiilor aflate în dificultate (ne poți sugera chiar tu persoane aflate în dificultate care pot beneficia de serviciile noastre). 

 

Cum poți redirecționa acești bani către noi?

Completează Formularul 230 (dacă în anul 2015 ai avut venituri din salarii). Descarcă formularul 230 de mai jos (precompletat cu datele noastre)

Dacă nu cunoști suma exactă (2% din impozitul pe venit), poți lăsa căsuța necompletată  (va fi calculată automat). 

Poți depune formularul până la data de 25  mai 2016 în mai multe moduri: 

- îl depui personal la Administrația Financiară de care aparține domiciliul tău fiscal 

sau 

- trimiți formularul prin poștă la Administrația Financiară de care aparține domiciliul tău fiscal 

sau

- ne-o aduci la adresa noastră din București și ne ocupăm noi de depunere. 

Dacă alegi să o aduci la noi, te așteptăm cu drag la Centrul de consiliere și terapie Sense4 din Strada Pictor Constantin Stahi, Nr. 14, Sector 1, București (în apropierea Parcului Cișmigiu) și vei avea ocazia să vezi cu ochii tăi locul în care se petrece magia.  

Cine suntem noi? 

Centrul de consiliere și terapie Sense4 este o structură de economie socială înființată în anul 2015 de Asociația C4C – Communication for Community în cadrul proiectului ”S.E.S. – Să Evoluăm Sustenabil” (POSDRU/168/6.1/S/145501) cu scopul de a crea un climat favorabil creșterii și dezvoltării identității personale, oferind oportunități de includere pentru toți. Printre serviciile oferite în cadrul centrului se numără servicii de evaluare a dezvoltării psihologice, evaluarea contextului familial, profesional, social, economic, cultural în care se manifestă problemele psihologice, consiliere individuală/de grup, consiliere de familie/cuplu, terapie individuală/de familie/de cuplu, programe de dezvoltare personală și profesională, consiliere vocațională.  

 

Asociația C4C - Communication for Community este o organizație neguvernamentală, non-profit înființată în anul 2001, care derulează proiecte în domeniul educației și incluziunii sociale, ale căror beneficiari sunt persoane aparținând grupurilor vulnerabile.  

Ne poți contacta la adresa de email sense4@c4c.ro sau la numărul de telefon 0770 390 767. 

Îți mulțumim pentru implicare!

Sense 4 – Comunitate educațională este o structură de economie socială înființată de Asociația C4C - Communication for Community în cadrul Proiectului „S.E.S. – Să evoluăm sustenabil” – POSDRU/168/6.1/S/145501.
Titlul programului: Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”Investește în oameni!”
Titlul proiectului: Să evoluăm sustenabil
Editorul materialului: Asociația C4C – Communication for Community Data publicării: octombrie 2015
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României